Som L'Òstia

by L'Òstia del Segle

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
03:10
2.
04:14
3.

about

Primera maqueta del grup de Heavy Metal terrassenc "L'Òstia del Segle". Aquesta maqueta conté 3 cançons d'un estil molt proper al Metall dels anys 80.

1-Sempre
És una cançó que parla sobre l'obsessió, aquells pensaments que ens persegueixen durant tot el dia i que ens tànquen en nosaltres mateixos.
Amb un començament potent, és un tema de mitja durada amb el riff i la lletra a l'inici i acabant amb els solos de guitarra i melodies doblades.

2-Pecats
Són els 10 manaments del Metall. 10 directrius que no importa si les segueixes ja que la cançó nega el seguiment de dogmes tant religiosos com de qualsevol altre tipus.
Amb un inici minimalista i repetitiu, passa a ser la cançó més rockera de la maqueta. Amb diferents riffs per fer l'acompanyament és una canço potent i directe.

3-Vine i vicia't
El més obscur dels temes de la maqueta. Lluny d'aqui hi ha una ciutat on el vici la depravació estant a l'ordre del dia. Aquest tema incita a tenir qualsevol tipus de vici tot i que sempre amb control, ja que els excessos et poden passar factura.
Amb un riff de baix molt potent i repetitiiu, és la cançó més llarga de la maqueta. En comptes de la velocitat aquest tema aposta pel pès, amb guitarres fosques i ritmes durs. Per la meitat té un gran solo de guitarra, arribant a un moment de pujada arribant al climax del tema i acabant-lo amb la tornada un cop més.

credits

released October 21, 2014

Guitarra i veu: Jofré Orús Aparicio
Guitarra: Alfred Ferrer Florensa
Baix i cors: Martí Raich Canyameres
Batería i cors: Joan Aparicio Casamada

license

Some rights reserved. Please refer to individual track pages for license info.

tags

about

L'Òstia Del Segle Terrassa, Spain

contact / help

Contact L'Òstia Del Segle

Streaming and
Download help

If you like Som L'Òstia, you may also like: